آموزش فنون پذیرایی و تشریفات (ویژه پرسنل پذیرایی و آبدارخانه)

6,700,000 

تاریخ : برای اطلاع بیشتر به شماره 88310113 داخلی 234 و 257 تماس بگیرید
مدرس :  سرکارخانم سحر رضوانی
ساعات برگزاری :    ١٤ الی ١٨
تعداد جلسات : ٢ جلسه ( 8 ساعت )

ناموجود

توضیحات

محتوای آموزش فنون پذیرایی و تشریفات : 

مقدمه ای بر شناخت اتیکت و آداب اجتماعی


 اهمیت آداب معاشرت

 اصول و معیار های آداب معاشرت

کد های لباس در جامعه و اداره برای خانم ها و آقایان

 آداب صحیح انتخاب و استفاده از وسایل جانبی مانند : کفش، کمربند، جوراب و …

 بهداشت فردی

اتیکت و مهارت های ارتباطی

 ارتباطات غیر کلامی

آداب ایستادن، راه رفتن، نشستن

خوش آمد گویی(استقبال و بدرقه)

استفاده صحیح از پله ها، درب ها و آسانسور در محل کار و اجتماع

مهارت های ارتباطی و آداب مربوط به کسب و کار

تاثیر دیدار نخستین

روش تاثیر گذاری در مهمان

رفتار در محیط کار

ایمنی محیط کار

اصول معمول برگزاری میهمانی ها

تهیه فهرست میهمانان

انتخاب نوع پذیرایی

انتخاب محل مناسب برای پذیرایی

نحوه خداحافظی و بدرقه میهمانان

نحوه سرویس دهی

شناخت انواع ظروف مناسب پذیرایی

نحوه چیدمان میز-نحوه چیدمان سالن

نحوه سرو چای یا قهوه

سرو آب معدنی

انواع سرو برک تایم

چگونگی سرو صبحانه و نهار کاری

جمع آوری ظروف

خدمات نظافتی

چیدمان آبدارخانه-انبارداری آبدارخانه

استاندارد های نظافتی  و روش های مختلف نظافت محیط های عمومی

استفاده از مواد و پاک کننده های مناسب با توجه به متریال ساختمان شرکت