توضیحات
سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
دامنه کاربرد
مراجع الزامی
اصطلاحات و تعاریف
بافت سازمان
رهبری
طرح ریزی
پشتیبانی
موسسه آموزشی ارشدان
978-600-995-539-8
81 صفحه
پریسا رحیمی دوگاهی – مجتبی لطفی احسان آباد
چاپ اول ١٣٩٧
بهترین فروشگاه محصولات فرهنگی ایران
پشتیبانی 02188300973
0 ﷼
850,000 ﷼
300,000 ﷼
مترجمین: پریسا رحیمی دوگاهی – مجتبی لطفی احسان آباد
10 عدد در انبار
سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
دامنه کاربرد
مراجع الزامی
اصطلاحات و تعاریف
بافت سازمان
رهبری
طرح ریزی
پشتیبانی
موسسه آموزشی ارشدان
978-600-995-539-8
81 صفحه
پریسا رحیمی دوگاهی – مجتبی لطفی احسان آباد
چاپ اول ١٣٩٧
وزن | 1 کیلوگرم |
---|
APQP ویرایش 2008 انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران ترجمه و تدوین : مرتضی خيرخواه، يحيی صمدی مقدم
به همراه تحلیل روند تغییرات ویرایش های قبلی سیستم مدیریت کیفیت و تغییرات اصلی در استاندارد ISO 9001:2015 انتشارات مرکز…
همراه با تمرینات آموزشی و کارگاهی و چک لیست های خود ارزیابی انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران مولف…
استاندارد 9004:2018 انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران مترجم: منوچهر رزم خواه - منصور فدایی - سارا امینی
APQP ویرایش 2008 انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران ترجمه و تدوین : مرتضی خيرخواه، يحيی صمدی مقدم
به همراه تحلیل روند تغییرات ویرایش های قبلی سیستم مدیریت کیفیت و تغییرات اصلی در استاندارد ISO 9001:2015 انتشارات مرکز…
همراه با تمرینات آموزشی و کارگاهی و چک لیست های خود ارزیابی انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران مولف…
استاندارد 9004:2018 انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران مترجم: منوچهر رزم خواه - منصور فدایی - سارا امینی
APQP ویرایش 2008 انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران ترجمه و تدوین : مرتضی خيرخواه، يحيی صمدی مقدم
به همراه تحلیل روند تغییرات ویرایش های قبلی سیستم مدیریت کیفیت و تغییرات اصلی در استاندارد ISO 9001:2015 انتشارات مرکز…
همراه با تمرینات آموزشی و کارگاهی و چک لیست های خود ارزیابی انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران مولف…
استاندارد 9004:2018 انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران مترجم: منوچهر رزم خواه - منصور فدایی - سارا امینی
© حقوق این سایت متعلق به مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران می باشد